Dispenzer za toplu čokoladu 10 lit.

648,05 

(cijena ne uključuje PDV)

Bain-Marie sustav grijanja sprečava da topla čokolada zagori pri dnu.
Dno spremnika izrađeno je od nehrđajućeg čelika.
Bočni zidovi su izrađeni od polikarbonata.
Posuda za prikupljanje tekućine s plutajućim indikatorom koji upozorava da je posuda puna.
Zaštita protiv pregrijavanja.
Neprestano miješanje osigurava ujednačenu konzistenciju čokolade.
Posebna slavina protiv kapanja.
Raspon temperature: 65 do 85°C.
Potrebna okolna temperatura: 10 do 32°C.

Specifikacija

Duljina: 415 mm

Širina:300 mm

Visina:580 mm

- +
Dodaj u košaricu

Košarica

Dodajte proizvode u košaricu.
Ukupno:0,00 
(bez PDV-a)
Košarica Plaćanje

Moj profil