Kod registracije za newsletter prikupljamo i obrađujemo Vaše podatke uz Vašu privolu, a sukladno članku 6. Opće uredbe o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679), gdje slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnje obrađivanje Vaših osobnih podataka ustupljenih tvrtki DT grupa j.d.o.o. Stjepana Vukovića 8a, Varaždin, za svrhu slanja newslettera.

Pristankom na marketinšku privolu Vaša e-mail adresa će biti spremljena u našoj bazi, na serveru u sjedištu tvrtke DT grupa j.d.o.o. u Varaždinu, a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera.
Ovu privolu naknadno možete povući u svakom trenutku, što će rezultirati odjavu s newsletter liste na način da pošaljete poruku na e-mail adresu: dtgrupa@dtgrupa.hr.
Povlačenjem privole nećete više dobivati newsletter s informacijama o novostima, akcijama i pogodnostima u našoj ponudi, ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge.
Više o tome kako obrađujemo Vaše osobne podatke možete pročitati u Politici privatnosti.